Supectul în jaful de la Sadu: Nu am luat niciun ban!

Principalul suspect al jafului din 25 februarie, de la o casă de schimb valutar din Bumbești Jiu, a fost prins miercuri dimineața. Acesta este Daniel Bostănaru, are 41 de ani și este din Petroșani. El a fost ridicat din locuința sa și dus la Inspectoratul de Poliției Județean Gorj pentru audieri.

”În această dimineață, polițiști din cadrul IPJ Gorj, Serviciul Investigații Criminale, au continuat cercetările în cauza penală privind jaful armat comis de către o persoană necunoscută în ziua de 25 februarie 2019 la o casă de schimb valutar de pe raza orașului Bumbești Jiu, județul Gorj, ocazie cu care au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Hunedoara, în locuința unui bărbat de 41 de ani, din municipiul Petroșani, și cea a concubinei sale, din orașul Petrila. (…) Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, imediat după comiterea infracțiunii, autorul a abandonat obiectele de îmbrăcăminte în zona Defileul Jiului, iar o parte din suma de bani în valută sustrasă a fost schimbată la casele de schimb valutar de pe raza municipiului Petroșani și orașului Petrila”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Potrivit Mediafax, suspectul a fost eliberat anul trecut dintr-o închisoare din Franța, unde a fost condamnat pentru mai multe furturi. Dus la audieri la Târgu Jiu, acesta a spus: ”Nu am luat niciun ban”.

Potrivit unor surse, Bostănaru este orginar din Petriala și este conoscut în mediile infracționale din Hunedoara.