Suporterii CSU fierb, Badea îl laudă pe Rotaru: Nu trebuie să îl certăm, a băgat mâna în buzunar. Chiar a investit

Implicat total în proiectul formației de fotbal CSU Craiova, Pavel Badea, actualmente director al clubului sportiv al Universității din Craiova, apare public cu aprecieri pentru Mihai Rotaru într-o perioadă în care suporterii CSU Craiova îi reproșează finanțatorului faptul că nu a reușit transferuri care să aducă un plus la echipă.
Badea este de altă părere și încearcă să convingă fanii CSU că Rotaru a reușit achiziții sportive de calitate.

Eu cred că am făcut trei transferuri bune. Eu văd un plus, o ridicare a gradului de concurenţă pe posturi cu trei jucători care spun ceva privindu-le CV-ul. Acum este important să se integreze repede în echipă. Oricum, faţă de alte perioade, Mihai Rotaru chiar a investit. Deşi îl ştim zgârcit, nu trebuie să-l certăm, pentru că a băgat mâna în buzunar. Şi poate că mai bagă”, a declarat, pentru gds.ro, fostul fotbalist.

 

Reamintim ”înregimentările” de până acum la formația din Bănie: Alexandru Işfan, cumpărat de la FC Argeş pentru 650.000 de euro, stoperul Gjoko Zajkov, din Macedonia de Nord, achiziţionat ca jucător liber de contract, după ce ultima dată a evoluat la Vorskla Poltava, în Ucraina, şi  fundaşul stânga din Guineea Ecuatorială, Basilio Ndong, cumpărat cu 200.000 de euro de la formaţia IK Start, din liga a doua norvegiană. Pe lângă aceștia, fundaşii centrali croaţi Juraj Badelj (19 ani) și Karlo Tomasec (18 ani), ambii de la NK Rudes.

 

”Nu suntem pregătiți să luptăm pentru titlu!”

 

Eu cred că ne păcălim singuri dacă vorbim despre titlu. Deocamdată nu suntem pregătiţi să luptăm pentru titlu! Deocamdată suntem într-o luptă pentru locurile trei-patru.

Dacă ne ducem în primele patru locuri sezonul acesta, din punctul meu de vedere este un obiectiv bun pe care l-am îndeplini. Dar, deoacamdată, trebuie să terminăm campionatul regular în primele şase, să accedem în play-off. Sunt mai multe echipe care se bat pentru titlu, iar cele mai importante se ştiu. CFR Cluj şi FCSB au nişte puncte în faţa noastră şi au pornit mult mai bine decât noi acest miniretur”, a mai spus directorul de la Universitate.

Articolul precedentTârgu Jiu – lansare de carte: ”Biblioteca din cer”, semnată de George Drăghescu
Articolul următorMinistrul Finanțelor susține că guvernul nu va mai umbla la taxe mai devreme de 2024