Surse: ”Filmul” violului petrecut la Iezureni. Însurat, cu copil mic, ar fi dus femeia la un prieten

Doi tineri de 24 şi 28 de ani, din Târgu Jiu, au fost arestaţi  preventiv, marți seara, pentru 30 de zile, după ce ar fi întreținut relații sexuale cu o femeie de 36 de ani, fără consimțământul acesteia. În cauză se afectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și lipsire de libertate în mod ilegal.

”Aceștia, în noaptea de 30 spre 31 martie, ar fi obligat o femeie de 36 de ani, din Bălești, să întrețină raporturi sexuale cu ei, împotriva voinței sale”, a informat IPJ Gorj.

Potrivit unor surse, locul unde ar fi avut loc infracțiunile ar fi locuința lui Gr.C., de 28 de ani, din carierul Iezureni al municipiului. Acesta ar fi fost convins de A.T., de 24 de ani, să îl primească împreună cu femeia din Bălești, iar de aici faptele ulterioare. Conform informațiilor venite pe canale neoficiale, A.T. a fost cu femeia la un restaurant de pe vechea centură a municipiului Târgu Jiu, unde ar fi fost prezent, surprinzător, și un apropiat al celei de 36 de ani (fost concubin), S.A. În Iezureni se spune că A.T. ar fi petrecut câteva ore cu victima într-o cameră a stabilimentului, după care a plecat, la primele ore ale zilei, cu ea la domiciulul tânărului de 28 de ani. Ni s-a precizat că nu putea merge acasă cu aceasta, el fiind căsătorit, cu copil mic. Gr.C. i-a primit pe cei doi, iar în respectivul imobil ar fi ajuns, de dimineață, și un tânăr din Curtișoara. Acesta din urmă ar fi intervenit în restaurant, unde victima ar fi fost amenințată cu bătaia. Luni noaptea, polițiștii au fost la locuința în care au avut loc evenimentele, au ridicat probe și au făcut fotografii. Se pare că A.T., tânărul de 24 de ani, a avut în repetate rânduri necazuri din cauza nerespectării legii. Mai mult, femeia din Bălești ar avea probleme medicale serioase, certificate de specialiști în urmă cu ani de zile.

 

 

Explicație: imagine pentru ilustrarea materialului