Fostul deputat PSD Elvira Șarapatin a scăpat de dosarul în care era cercetată pentru părăsirea locului accidentului

Surse informează că Elvira Șarapatin, fost deputat PSD, nu mai este cercetată penal în dosarul în care era suspectă că ar fi lovit, în data de 12 iunie 2020, pe trecerea de pietoni, pe Bulevardul ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu, un cetățean cu mașina, după care ar fi părăsit locul accidentului.

Fostul parlamentar nu a recunoscut nicio secundă că ar fi fost implicată în eveniment și, una peste alta, procurorii care au cercetat cauza nu au găsit niciun martor care să indice cele reclamate de victimă.

Mai mult, imaginile surprinse de camerele video din zona respectivă ar fi fost neclare și s-a considerat că nu pot constitui probe în dosare.

Totuși, potrivit celor vehiculate, aceasta s-ar fi întors la locul producerii accidentului.

 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un bărbat de 50 de ani, din oraşul Novaci, cu privire la faptul că a fost victima unui eveniment rutier produs pe raza municipiului Târgu Jiu, iar autoturismul implicat în eveniment nu a oprit la faţa locului.

Din cercetările efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Târgu Jiu a reieşit faptul că bărbatul, în timp ce traversa partea carosabilă a străzii Traian, din municipiul Târgu Jiu, prin loc permis, marcat şi semnalizat corespunzător, ar fi fost acroşat de un autoturism, care nu i-ar fi acordat prioritate la trecere, fără a opri la locul faptei.

La scurt timp, conducătoarea autoturismului, o femeie de 68 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a revenit la locul producerii evenimentului rutier.

Pietonul şi conducătoarea auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea uşoară a pietonului, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie”, a transmis, la acea dată, potrivit Agerpres, IPJ Gorj.