Tânără răpită de pe stradă, din Corabia, şi dusă la Caracal

O tânără de 26 de ani a fost luată cu forţa de pe o stradă din Corabia, judeţul Olt, urcată într-o maşină şi dusă în Caracal.

La data de 7 octombrie, un bărbat din oraşul Corabia, judeţul Olt, a apelat numărul de urgenţă 112 şi a sesizat faptul că sora sa, de 26 de ani, din aceeaşi localitate, în timp ce se afla pe strada C.A. Rosseti din Corabia, ar fi fost urcată cu forţa într-un autoturism argintiu, care s-a îndreptat într-o direcţie necunoscută. De îndată, poliţiştii olteni au declanşat activităţile de căutare, fiind alertate şi judeţele limitrofe în vederea depistării tinerei. Un bărbat de 49 de ani a fost depistat de către poliţişti pe raza municipiului Caracal conducând autoturismul folosit pentru a transporta tânăra. Extinzând verificările, poliţiştii au identificat tânăra şi celălalt bărbat, cei trei fiind audiaţi la poliţie”, a informat IPJ Olt.

Poliţiştii au stabilit că doi bărbaţi, de 25 şi 49 de ani, ar fi constrâns-o pe tânără să urce în maşină, după care au transportat-o pe aceasta pe raza municipiului Caracal. Cei doi vor fi prezentaţi Parchetului cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsirii de libertate şi lovire sau alte violenţe.