Tânărul care a păcălit pompierii este din Teleorman. Se recomanda ”avocatul Simionescu”

Polițiștii gorjeni au întocmit un dosar penal în cazul tânărului de 31 de ani care a profitat de bunătatea salariaților ISU Gorj. Reamintim, acesta i-a impresionat pe pompieri, iar militarii au căutat să-l ajute. La scurt timp s-a descoperit că Mariean, cel ce vindea pixuri pentru, chipurile, a strânge banii necesari unei intervenți chirurgicale, nu era cine pretindea a fi.

”Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de ISU Gorj cu privire la faptul că, la data de 17 aprilie, o persoană necunoscută, care s-a recomandat ca fiind <<avocatul Simionescu>> , ar fi indus în eroare mai mulți lucrători ai ISU Gorj, solicitând și ulterior obținând sprijin financiar în valoare de 1.000 de lei pentru o persoană, prezentată în mod ireal ca având o situație materială precară și suferind de diverse afecțiuni medicale”, au informat reprezentanții IPJ Gorj.

Oamenii legii l-au identificat, stabilindu-se că este din comuna Radoiești, județul Teleorman. Tânărul ar fi încercat în 2014 să îl țepuiască și pe șeful de atunci al ISU Dobrogea, dar acum este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.