Târgu Jiu: A început reabilitarea străzii Grivița

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat începerea lucrărilor de reabilitare a străzii Grivița, din municipiu. Investiția presupune realizarea canalizării pluviale, asfaltarea carosabilului, amenajarea trotuarelor, precum și crearea unui sens giratoriu.

Au demarat lucrările de reabilitare a străzii Griviței. Este o investiție amplă, care a debutat mai târziu pentru că a trebuit să așteptăm ca operatorul de distribuție a energiei electrice să înceapă lucrările la rețeaua electrică a zonei. În acest fel nu vom fi nevoiți să mai spargem această stradă ulterior.
Investiția prevede reabilitarea carosabilului, a trotuarelor, realizarea canalizării pluviale, a unui sens giratoriu la intersecția cu străzile Traian și Tudor Vladimirescu, dar și a unor parcări în zona adiacentă a acestui obiectiv.
Totodată, sistemul de iluminat va fi modernizat, urmând a fi montați stâlpi și corpuri de iluminat cu design modern și eficiență crescută.
La solicitarea noastră, operatorul de distribuție a energiei electrice a demarat lucrările de înlocuire a rețelei pentru consumatorii casnici, aceasta realizându-se subteran, fiind eliminate toate cablurile aeriene. Astfel, va dispărea aspectul inestetic creat de numărul mare de cabluri.
Valoarea acestui proiect este de 1,6 milioane de lei”, a transmis edilul.