Târgu Jiu: A început treaba. Strada ”Tudor Vladimirescu” va fi complet reabilitată

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat debutul unor ample lucrări ce vizează reabilitarea și modernizarea străzii ”Tudor Vladimirescu” din municipiu.

Strada <<Tudor Vladimirescu>> a intrat într-un amplu proces de reabilitare. Se modernizează canalizarea, se toarnă covor proaspăt de asfalt și se vor reface trotuarele. Este vorba despre o investiție de aproximativ 3 milioane de lei.
De asemenea, în cadrul unui alt proiect, iluminatul stradal va fi refăcut, așa cum avem, spre exemplu, pe strada <<Mărășești>>. Se vor monta stâlpi noi, cu iluminat pe baza de leduri.
De altfel, am avut și vom avea lucrări de modernizare în întreaga zonă. Cartierul Pandurasul a beneficiat de lucrări de refacere a străzilor, trecerea la calea ferată a fost refăcută la insistențele noastre de către CFR, iar societatea care distribuie energie electrică a fost notificată asupra faptului că urmează introducerea cablurilor electrice în subteran și dincolo de calea ferată, dar și înlăturarea vechilor stâlpi”, a transmis edilul.