Târgu Jiu: A luat mașinile la rând și a sustras tot ce considera o mică valoare

Noi elemente în ancheta ce vizează un tânăr, principal suspect într-un dosar de furt calificat. Acesta ar fi sustras două pachete cu țigarete dintr-un autoturism aflat pe raza municipiului Târgu Jiu, faptă la care se adaugă și furtul unei perechi de ochelari și a unor obiecte vestimentare, din alte două autovehicule.

La data de 25 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu, fiind în continuarea cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat, au identificat un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Târgu Jiu, care în noaptea de 21/22 februarie a.c., ar fi sustras mai multe articole vestimentare dintr-un autoturism, aparținând unei femei de 71 de ani, tot din localitate.

Totodată, din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în noaptea de 24/25 februarie a.c., tânărul, ar mai fi sustras din două autoturisme parcate pe raza municipiului Târgu Jiu, două pachete de țigarete și o pereche de ochelari de soare.

Față de tânăr, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă”, a transmis IPJ Gorj.