Târgu Jiu: Acțiune de informare a Poliției Locale cu privire la obligativitatea purtării măștii

Poliția Locală Târgu Jiu a desfășurat, sâmbătă, acțiuni de informare a populației ce vizează obligativitatea purtării măștii sanitare de protecție în unele zone ale municipiului, hotărâre luată vineri, 31 iulie, de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Polițiștii locali au desfășurat activități de informare a cetățenilor, cu privire noile măsuri stabilite de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Gorj.

Astfel, potrivit Hotărârii nr. 12 din 31.07.2020 a C.J.S.U. Gorj, începând cu data de 01.08.2020, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecţie și păstrarea distanțării pentru toate persoanele prezente în următoarele spații publice deschise:
 – piețe
 – parcare piețe
 – stații mijloace de transport în comun
 – zone de promenadă – zona centru și parcurile din Municipiul Târgu Jiu.


Sunt exceptate de la măsura obligativităţii purtării măştilor de protecţie în zonele menţionate, următoarele categorii de persoane:
 – persoanele care desfăşoară activităţi fizice intense şi/sau în condiţii de muncă solicitante, cum sunt temperaturile ridicate sau umiditate crescută
 – copiii cu vârsta mai mică de 5 ani.


Totodată, începând cu data de 01 august 2020, se suspendă organizarea de târguri/bâlciuri cu ocazia sărbătorilor religioase”, a transmis Poliția Locală Târgu Jiu.

Galerie foto:

Articolul precedent”Lupii” la Stâna Ștefanu, pe Transalpina
Articolul următorImagini șocante: Și-a omorât fratele după o băută! Accident groaznic, duminică dimineața