Târgu Jiu: Aruncă deșeurile la întâmplare, deși au la dispoziție un container

La Târgu Jiu, în zona de nord, se continuă aruncarea deșeurilor la întâmplare, în apropierea căii ferate, deși municipalitatea a amplasat în zonă un container pentru a determina cetățenii să renunțe la vechile practici.

Polițiștii locali au depistat un bărbat în timp ce depozita deșeuri de orice fel pe un teren aflat în apropierea căii ferate, din zona străzii Pinului.
În ciuda faptului că în această zonă a fost amplasat un container, în vederea prevenirii aruncării deșeurilor la voia întâmplării, polițiștii locali au constatat, astăzi, că acest container era gol, anumiți cetățeni preferând să arunce, în continuare, atât deșeuri textile, gunoi menajer cât resturi provenite din construcții, lângă acesta.
Ca urmare a celor constatate polițiștii locali au aplicat sancțiune contravențională pentru depozitarea necontrolată a deșeurilor.
De asemenea, contravenientul a achitat operatorului de salubrizare contravaloarea operațiunilor de igienizare a terenului și de depozitare a deșeurilor la un depozit conform.
Totodată, a fost solicitată intervenția comisarilor din cadrul Gărzii de Mediu Gorj, în baza protocolului de colaborare încheiat, căruța fiind confiscată pentru transport ilegal de deșeuri, potrivit legislației în vigoare”, a transmis entitatea municipalității târgujiene. 
Captură video