Târgu Jiu: Au fost prinși! Incendiatorii de la Piața de Flori, identificați. Ar fi pus foc în mai multe situații

Doi tineri, unul de 19 ani, din Târgu Jiu, celălalt de 29 de ani, din Arcani, au fost reținuți de polițiști, fiind bănuiți că au provocat mai multe incendii pe raza municipiului Târgu Jiu. În unul dintre cazuri este vorba despre incendierea unor chioșcuri din Piața de Flori, de pe strada Unirii.

La data de 18 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj un tânăr de 19 ani, din municipiul Târgu Jiu și un altul de 29 de ani, din comuna Arcani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de distrugere prin incendiere.

Cei în cauză, la data de 28 februarie a.c., ar fi provocat un incendiu care s-a manifestat la un autoturism aflat în parcarea aferentă unui bloc de pe strada Unirii din municipiul Târgu Jiu, căruia i-au fost distruse, prin ardere, mai multe elemente de caroserie din partea din spate, totodată, fiind afectată și tencuiala Oficiului Poștal Nr. 6 de pe strada Unirii și izolația termică de la terasa unui apartament.

De asemenea, cei doi sunt bănuiți că, la data de 26 martie a.c., ar fi incendiat mai multe chioșcuri confecționate din pvc, de pe strada Unirii, unde erau depozitate florile mai multor societăți comerciale,

Din cercetări a reieșit faptul că aceștia ar mai fi dat foc unui cărucior pentru copii, depozitat în scara unui bloc, situat pe strada Unirii din municipiul Târgu Jiu, în urma incendiului fiind distrusă ușa de acces în scară, confecționată din termopan, fiind afectați și pereții de pe casa scării.

Cei în cauză vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu cu propuneri legale”, a transmis IPJ Gorj. 

Articolul precedentOficial! Lista românilor care au câștigat mandate pentru Parlamentul European
Articolul următorTârgu Jiu: Două tinere din Telești au fost prinse la furat în mall