Târgu Jiu: Autobuzele second vor fi folosite pe traseele afectate de lucrările la rețea. Transloc va mai primi 15 troleibuze noi

Societatea de transport în comun a Primăriei Târgu Jiu, Transloc, a făcut precizări ce țin de achiziționarea mai multor autobuze second hand.

Acestea vor fi folosite pe traseele afectate de lucrările de modernizare a rețelei de transport în comun, acolo unde nu mai pot fi utilizate troleibuzele fără autonomie. Totodată, la Târgu Jiu vor mai ajunge 15 troleibuze noi.

Societatea TRANSLOC a achiziționat 10 mijloace de transport ce vor fi destinate, în principal, acelor curse afectate de lucrările la rețeaua de transport în comun. Aceste lucrări vor debuta în curând și sunt finanțate din fonduri europene, în baza unui proiect deja aprobat și care prevede refacerea infrastructurii, dar și achiziționarea a încă 15 troleibuze. Deși nu sunt noi, cele 10 autobuze sunt moderne, confortabile, sunt dotate cu aer condiționat și rampă pentru facilitarea accesului persoanelor cu dizabilități, prețul fiecăruia fiind de aproximativ 10.000 de euro. În perioada menționată, aceste autobuze vor fi folosite în paralel cu cele 9 troleibuze cu autonomie extinsă achiziționate din fonduri europene”, au transmis reprezentanții societății de transport în comun.

GALERIE FOTO: