Târgu Jiu: Ca în filme! Un automobil urmărit de polițiști a lovit o mașină din trafic

Eveniment rutier petrecut, miercuri dimineață, la Târgu Jiu, pe strada Nicolae Titulescu, în apropierea Colegiului Național ”Spiru Haret”.

Din primele date, un autoturism urmărit de echipaje de poliție a lovit un vw passat, într-o încercare disperată de a scăpa de urmăritori.

 

Actualizare

La data de 25 august a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 37 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea jn autoturism pe strada Nicolae Titulescu din municipiu. Conducătorul auto nu a oprit la semnalul de oprire al echipajului de poliție rutieră, acesta a accelerat brusc, iar pe parcursul urmăririi a lovit o autospeciala de poliție locala precum si un alt autovehicul, provocând mai multe pagube materiale. Conducătorul auto a refuzat testarea cu aparatul alcooltest si recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de sustragere de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, a transmis IPJ Gorj.