Târgu Jiu: Comercianții agresivi din Piața Centrală, luați la întrebări de polițiștii locali

Comercianții cu un comportament agresiv care își fac veacul în Piața Centrală din Târgu Jiu au fost luați la bani mărunți de polițiștii locali. Astfel de acțiuni sunt așteptate de multișor de cetățenii municipiului, oameni care, în repetate rânduri, au fost pur și simplu hărțuiți de personajele amintite.

Polițiștii locali au intensificat, în această perioadă, acțiunile pe linia combaterii comerțului ambulant ilicit și creării unui climat de siguranță pentru cetățenii municipiului Târgu Jiu.
Astfel, joi, 8 iulie, în urma verificărilor efectuate în Piața Centrală a municipiului, au fost confiscate mai multe articole de îmbrăcăminte uzată, în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 118/2019.
Aici s-a acționat și ca urmare a numeroaselor sesizări primite din partea cetățenilor agasați de comercianții ambulanți, care devin foarte insistenți și uneori agresivi încercând să își vândă mărfurile.
Produsele scoase astfel la vânzare vor fi confiscate, aceasta fiind cea mai eficientă măsură pentru descurajarea comerțului ilicit.
Poliția Locală Târgu Jiu va intensifica aceste acțiuni și va continua să răspundă cu promptitudine solicitărilor venite de la cetățeni”, au transmis reprezentanții entității Primăriei Târgu Jiu.

Foto: