Târgu Jiu: Concurență între constructori pentru realizarea blocurilor din cartierul Narcise. Tinerii încă pot solicita o locuință

Realizarea celor o sută de blocuri de locuințe din cartierul Narcise din Târgu Jiu a atras mai multe firme de profil. Proiectul, în valoare de 40 de milioane de euro, bani din PNRR, a fost împărțit în trei loturi: unul de 10 blocuri, al doilea de 20, iar cel de-al treilea de 70.
Potrivit primarului Marcel Romanescu, până în prezent au depuse câte cinci oferte pentru fiecare lot în parte.
Reamintim, tinerii cu vârste între 18 și 35 de ani, care nu dețin alte proprietăți, pot solicita un apartament.

Suntem la evaluarea tehnică. Suntem extrem de încântați că avem societăți foarte mari la nivel național și asocieri de societăți pentru fiecare lot și pentru lotul de zece blocuri și pentru lotul de 20 de blocuri și pentru lotul de 70 de blocuri. Eu chiar îmi doresc ca, în 2024, deși proiectul se derulează până în 2026 să avem deja primul bloc finalizat în zona Narciselor, pentru că încă mai sunt cetățeni ai municipiului Târgu Jiu care ar putea să-și depună solicitarea pentru obținerea unui apartament, pentru că sunt blocuri de câte șase apartamente”, a declarat primarul Romanescu.

În cartierul Narcise a fost realizat și un parc de 12,5 hectare, amenajat din fonduri europene, care urmează a fi recepționat.
Locația va găzdui Zilele Municipiului Târgu Jiu și alte evenimente similare.
Articolul precedentTârgu Jiu: Salariații Direcției Județene de Statistică nu renunță la protest
Articolul următorImportant! Crește semnificativ valoarea tichetelor acordate donatorilor de sânge