Târgu Jiu: Dambla! A plecat de la chef cu patru cuțite, două tablouri, un cap de duș și un desfăcător de sticle

Lucrătorii Poliției Municipale Târgu Jiu au în lucru un dosar ce vizează un adolescent de 16 ani, persoană identificată de polițiștii locali în timp ce se plimba prin oraș, dimineața, la orele 6:30, purtând două tablouri, asupra lui fiind găsite patru cuțite și alte obiecte.

Polițiștii locali au identificat un tânăr în vârstă de 16 ani care, în data de 2 noiembrie 2021, în jurul orei 06:30, care, aflându-se pe Aleea Minerilor din Municipiul Târgu Jiu, în apropierea sediului Poliției Locale, care avea asupra lui două tablouri.
Acesta a relatat că le-ar fi luat dintr-un apartament, unde a participat la o petrecere, și că nu mai știa unde se află apartamentul respectiv.
Comportamentul tânărului i-a determinat pe polițiștii locali să efectueze control corporal asupra acestuia, ocazie cu care au fost găsite patru cuțite și alte bunuri a căror proveniență nu a putut fi justificată.
Persoana în cauză și obiectele găsite asupra acesteia au fost predate organelor de cercetare penală pentru continuarea verificărilor”, a transmis Poliția Locală Târgu Jiu. 

IMAGINI: