Târgu Jiu: Dureri în cot: Nu s-au sinchisit să permită igienizarea Bulevardului Republicii

Mai mulți cetățeni nu au dat doi bani pe apelurile municipalității târgujiene, autoritate locală care a solicitat posesorilor de autovehicule să nu parcheze pe Bulevardul Republicii, sâmbătă dimineața, acolo urmând să aibă loc o acțiune de igienizare.

În fața acestei situații, primarul orașului, Marcel Romanescu, a anunțat că în viitorul apropriat se va achiziționa o autospecială care va ridica autoturismele parcate neregulamentar și pe cele care împiedică utilajele să efectueze curățenia străzilor.

 

Nu toți cetățenii au înțeles să permită autoutilitarelor să intervină în acțiunea de igienizare de pe Bulevardul Republicii. Deși am anunțat din timp această acțiune, iar Poliția Locală a eliberat încă din seara precedentă carosabilul, sunt persoane care au preferat să ignore eforturile municipalității. De altfel, este o situație pe care o întâlnim destul de des. Trebuie să înțelegem cu toții că avem și obligații față de comunitatea în care trăim și nu doar drepturi.
Pentru astfel de situații, curând, vom avea la Târgu Jiu o utilitară care va ridica autoturismele parcate neregulamentar sau care încurcă utilajele de intervenție.
Celor care ne-au fost alături și au înțeles că trebuie să punem cu toții umărul la întreținerea orașului, le mulțumesc. Știu că nu le-a fost ușor, cu toate că a fost vorba de doar câteva ore.
Mâine igienizăm strada Vasile Alecsandri și repet apelul către cetățeni să nu blocheze intervenția utilitarelor. Pentru câteva ore, avem nevoie ca această stradă să fie liberă, în așa fel încât să putem interveni eficient”, a transmis Romanescu.

Imagini: