Târgu Jiu: Foc de artificii impresionant la care au asistat mii de persoane

 

Mii de persoane au asistat, în noaptea dintre anii, la focul de artificii organizat de Primăria Târgu-Jiu. La Poarta Sărutului, 10 cupluri şi-au unit destinele la începutul noului an.

 

Mulțumim celor peste zece mii de cetățeni care au venit alături de noi, seara trecută, pentru a sărbători împreună trecerea în noul an! A fost, ca de obicei, un foc de artificii magnific, urmat de al doilea eveniment mult așteptat – căsătoriile de la Poarta Sărutului, o tradiție care durează de 20 de ani. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestor evenimente: Serviciului Stare Civilă, Poliției Locale și Societății Edilitara! Mulțumim, încă o dată, companiei CEZ, reprezentată de domnul Eugen Butoarcă, Asociației Oamenilor de Afaceri Gorjeni, reprezentată de domnul Lelius Stănușoiu, și societății PEPYCOS SRL, reprezentată de domnul Gurică Petrișor-Leonard, cei care au sponsorizat focul de artificii de la Târgu Jiu! Vă dorim tuturor un an cu împliniri și belșug, sănătate și succes în activitate! La mulți ani!”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

 

 

FOTO:

 

Articolul precedentFinlandezul Soiri, mesaj pentru suporterii CSU Craiova: Putem realiza lucruri minunate și momente memorabile
Articolul următorMeteo Oltenia: Prognoză până la jumătatea lunii ianuarie