Târgu Jiu: Grădinița din zona Lotrului, aproape de finalizare. Municipalitatea insistă și la alte obiective

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a transmis că până în septembrie, unitățile de învățământ în care se efectuează diferite lucrări vor fi gata să-i primească pe copii în condiții foarte bune. Din imaginile prezentate de acesta se observă că grădinița construită de la zero în zona Lotrului este aproape gata, mai fiind nevoie de finisaje și dotarea unității cu cele necesare desfășurării procesului educațional.

 

Urmărim îndeaproape lucrările de la unitățile de învățământ. De la 1 septembrie, toate școlile, grădinițele și creșele din municipiul Târgu Jiu vor fi pregătite să-i primească pe copii în condiții foarte bune. Las aici câteva imagini de la grădinița pe care o amenajăm în strada Lotrului, dar și de la Colegiul Național <<Tudor Vladimirescu>>, acolo unde reprezentanții primăriei au fost astăzi pentru a se asigura că lucrările sunt în grafic.
Din septembrie, se mărește considerabil capacitatea unităților de învățământ, în așa fel încât să facă față cerințelor ce au devenit tot mai stricte în contextul pandemiei.
Două mari colegii ale orașului, <<Spiru Haret>> și <<Tudor Vladimirescu>>, ce au trecut printr-un amplu proces de reabilitare, vor fi gata până la 1 septembrie, la fel ca și grădinițele din Olari, Mioriței, Lotrului, sau cea pe care o amenajăm în spațiile de la <<Ion Mincu>>.
Se reiau și lucrările la infrastructura rutieră a municipiului, activitate pe care o vom monitoriza îndeaproape, prezentând, totodată, cetățenilor modul în care decurg acestea”, a transmis edilul.

Imagini: