Târgu Jiu: Imagini! Avion la joasă înălțime, în zbor deasupra blocurilor din centrul orașului

Un avion militar a survolat joi, la o înălțime neobișnuit de joasă, zona centrală a municipiului Târgu Jiu. Aparatul de zbor a fost filmat în timp ce trecea deasupra blocurilor din vestul străzii Victoria, cu direcție de la Sud spre Nord, ca reper din apropiere Restaurantul Ambasador.

Imaginile au fost postate pe rețelele de socializare, de unde am efectuat mai multe capturi.

 

ACTUALIZARE

În fapt, zborul a fost doar un element dintr-o campanie de promovare a carierei militare în rândul tinerilor, acțiune organizată de Ministerul Apărării Naționale.

În data de 12 mai, Forţele Aeriene Române organizează o campanie de promovare a carierei militare în orașul Târgu Jiu, județul Gorj, începând cu ora 13:00, la Grădina de Vară din municipiu.

În cadrul evenimentului, elevii claselor a XI-a și a XII-a vor afla detalii privind oferta educațională și aspecte legate de viața militarilor din Forțele Aeriene, oferite de reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene <<Henri Coandă>>, Școlii Militare de Maiștri Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene <<Traian Vuia>>,  și de militari din cadrul bazelor aeriene.

Începând cu ora 14:30, aeronave C-27J Spartan și IAR 330 aparținând Forțelor Aeriene Române vor survola locația de desfăşurare a activităţii de promovare” se arată într-un comunicat al Forțelor Aeriene Române.

CAPTURI: