Târgu Jiu. Implicare: Analize la jumătate de preț și la domiciliu, transport gratuit și alimente

Administratorul Tudormed SRL, laborator de analize medicale din Târgu Jiu, se implică social întru ajutorarea semenilor în plină criză mondială generată de coronavirus.

În perioada următoare contează orice ajutor din partea autorităților, persoanelor fizice sau a firmelor ce pot susține acțiuni în folosul comunității. Acum este momentul să ne implicăm în acțiuni concrete, noi, administratorii firmelor, cât și angajații noștri. Am luat hotărârea ca prețurile practicate la toate analizele efectuate în laboratorul nostru, în Târgu Jiu, să fie la jumătate, pe o perioadă de 60 de zile. Aceleași prețuri, pentru recoltare la domiciliu, miercurea, deplasarea gratuită în limita a 8 kilometri”

Dacă cunoașteți cazuri de familii s-au persoane vârstnice ce au nevoie de ajutor (alimente de bază) sau doar aprovizionare (punem la dispoziție mașină și persoană), vă rog să îmi scrieți pe adresa de mail [email protected] sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook Tudormed. Dacă dorți să donați, mă puteți contacta prin aceleași metode”, a arătat chimistul Tudor Pungan.