Târgu Jiu: Încătușat! Mai tânăr, a bătut doi bărbați. Unul dintre cei agresați a fost dus la spital

Un tânăr din județul Argeș a fost încătușat de polițiștii gorjeni după ce, pe raza municipiului Târgu Jiu, a bătut doi bărbați, ambii din localitate. Unul dintre cei agresați a fost transportat la spital.

 

La data de 2 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la izbucnirea unui conflict între trei bărbați, în municipiul Târgu Jiu. În urma verificărilor efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, un bărbat, în vârstă de 25 de ani, din comuna Merișani, județul Argeș, ar fi lovit alți doi bărbați, în vârstă de 46 și 57 de ani, din Târgu Jiu, cel din urmă fiind transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe. În continuarea cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de caz, față de bărbatul în vârstă de 25 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Gorj”, a transmis IPJ Gorj. 

Articolul precedentMinistrul Finanțelor: Nu vor fi taxe și impozite noi în 2024
Articolul următorTârgu Jiu: Au bătut agentul de pază dintr-o sală de jocuri. Având o armă albă, i-au amenințat pe cei prezenți