Târgu Jiu: Investiție aproape de finalizare

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, anunțat că finalizarea noului corp de clădire al Grădiniței nr. 8, de pe strada Mioriței, a intrat în linie dreaptă.

Investiția va mări capacitatea unității de învățământ cu 80 de locuri și a fost finanțată cu bani europeni și o sumă importantă de la bugetul municipalității.

 

Intrăm în linie dreaptă cu lucrările la Grădinița nr. 8 din strada Mioriței. În acest moment se montează tâmplăria și se pregătește construcția pentru sezonul rece.
Este unul dintre proiectele europene contractate importante pentru zona de Sud a municipiului Târgu Jiu prin care mărim capacitatea instituției. Valoarea totală a proiectului este de 4.509.137,11 lei, din fonduri europene, contribuția Primăriei Târgu Jiu fiind de 195.062,49 lei.
Se construiește un nou corp de clădire (parter plus un etaj), mărindu-se în acest fel capacitatea grădiniței cu încă 80 de locuri. De asemenea, au fost executate lucrări de reabilitare a spațiilor în care funcționează grădinița”, a transmis primarul.