Târgu Jiu: Investiții criticate dur, foarte utile comunității. Romanescu: Vom amenaja și alte locuri de parcare

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a răspuns cu imagini, după o bună perioadă, celor care au criticat investițiile municipalității în două parcări din oraș. S-a spus că nu-și au rostul, că vor fi ineficiente, iar banii târgujienilor sunt aruncați pe fereastră.

Joi, 6 mai, edilul-șef a replicat prin imagini de la fața locului, anunțând că își va continua proiectele, cu răbdare, concretizarea acestora necesitând bani, timp și efort.

Aveți în imagini două mari parcări pe care noi le-am amenajat la Târgu Jiu: cea din zona ROSTRAMO și cea de pe Narciselor. În ciuda faptului că unii au susținut că ar fi inutile, că nu vor fi folosite și că sunt ineficiente, iată că sunt mereu ocupate. Toate aceste autovehicule ar fi fost parcate în stradă acum, iar Calea București ar fi avut cel puțin o bandă ocupată de tiruri dacă nu ar fi existat aceste două parcări.
Așa cum am anunțat, vor fi amenajate și alte locuri de parcare în puncte cheie ale municipiului Târgu Jiu, în așa fel încât să deservească anumite zone în care se creează aglomerări în trafic.
Nimic nu se face peste noapte. Este nevoie de timp și multă muncă, dar vom lua măsurile necesare pentru a transforma municipiul Târgu Jiu în acel oraș de care să fim, cu toții, mândri. 2021 este anul în care se implementează cele mai mari proiecte din ultimii ani. Zeci de milioane de euro din fonduri europene vin aici și se alătură celorlalte proiecte din fonduri proprii sau de la bugetul de stat, toate menite să modernizeze orașul”, a arătat Romanescu.

Foto:

Adrian Drula, Claudiu Fiu şi alţi 84
17 comentarii
34 distribuiri