Târgu Jiu: Investiții majore în cartierul Narciselor. Se licitează și realizarea zonei de agrement

Investiția ce presupune realizarea unei zone de agrement în cartierul Narciselor, din Târgu Jiu, proiect pe fonduri europene în valoare de 3 milioane de euro, ar putea putea începe fizic până la sfârșitul acestui an. Potrivit primarului Marcel Romanescu, lucrările se află în fază de licitație.

În perioada această suntem în procedura de licitație pentru realizarea acelui proiect. E un proiect cu finanțare europeană în valoare de 3 milioane de euro și în perioada imediat următoare, eu sper ca până la sfârșitul acestei veri, să ne apucăm de lucrări în zonă Narciselor. Acolo, știți foarte bună că amenajam o zonă de agrement, extindem cimitirul, pe bani noștri deja ne-am apucat și realizăm o parcare intre Fabrica de Confecții și Cimitirul Municipal. Sunt foarte, foarte multe lucrări pe care le vom dezvolta în acea zonă, dar în primul rând căile de acces și rețelele pe care trebuie să le introducem înainte de a da o anumită utilitate zonelor respective”, a declarat, la Radio Infinit, edilul-șef.

Romanescu intenționează să înființeze acolo cel mai mare parc de sculpturi din Oltenia, în prin expunerea a peste o sută de opere realizate de-a lungul anilor în cadrul Simpozionului Internațional ”Brâncușiana”. Zona de agrement va avea un amfiteatru, un centru de închiriat biciclete și multe altele. Finalizarea investiției este preconizată pentru anul 2022.