Târgu Jiu: Laboratoare moderne în toate școlile din municipiu

Toate laboratoarele din unitățile de învățământ din Târgu Jiu vor fi dotate cu echipamente moderne.

 

Olimpicii la Chimie și Fizică de la Colegiul Național <<Tudor Vladimirescu>> se pregătesc în laboratoare moderne, dotate cu bani de la bugetul local. Toate laboratoarele unităților de învățământ din Târgu Jiu sunt deja sau urmează a fi dotate cu cele mai moderne echipamente. Fie că am alocat bani de la buget, fie prin proiectele depuse recent pentru obținerea finanțării necesare, continuăm să investim în școli pentru că astfel se obțin rezultate remarcabile.
Ne facem datoria față de tinerii care se pregătesc în școlile din Târgu Jiu pentru a deveni adevărate exemple pentru generațiile lor. Performanță în unitățile de învățământ se face dacă există o bază materială solidă și modernă, iar aceasta se asigură cu multă muncă și sacrificii, dacă există interes pentru o educație de calitate. Iar noi ne dorim ca tinerele generații să aibă acces la o educație de calitate.
Le urăm succes olimpicilor și suntem convinși că vor obține, ca de fiecare dată, rezultate de excepție”, a precizat primarul Marcel Romanescu.

FOTO:

Articolul precedentCîrțu, iritat după ce Edi Iordănescu ”l-a atins” pe Andrei Ivan: Să nu vorbim de funie în casa spânzuratului
Articolul următorHandbal – Liga Florilor: Vor ieși scântei în Sala Polivalentă! Tadici vine la totul sau nimic la Târgu Jiu