Târgu Jiu: Locuri de joacă vandalizate. Romanescu anunță măsuri imediate

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat, joi seara, că locurile de joacă vor fi supravegheate. Reacția edilului vine după ce un alt astfel de perimetru destinat copiilor a fost vandalizat. Totodată, municipalitatea va sesiza poliția pentru depistarea făptașului.

 

Din păcate, sunt persoane care nu apreciază eforturile comunității și distrug bunurile orașului fără să se gândească la faptul că este vorba de banii noștri, ai tuturor. Aveți în imagine locul de joacă din zona Unirii, în apropiere de Bioclinica.
Am avut o situație similară, recent, în zona Narciselor, acolo unde locurile de joacă au fost vandalizate de mai multe ori.
De altfel, fenomenul devine îngrijorător, mai ales că suntem nevoiți să cheltuim sume tot mai mari pentru reparații și înlocuirea mobilierului distrus.
Anunț pe această cale că vom sesiza poliția pentru a-i depista pe făptași. Vom calcula prejudiciul creat, iar cei vinovați vor plăti, fără îndoială.
Am făcut și vom continua să facem investiții importante pentru modernizarea tuturor locurilor de joacă din municipiu și nu putem lăsa câteva persoane certate cu legea să-și bată joc de banii cetățenilor. De aceea lucrăm la un proiect prin care vom instala camere de supraveghere în cartiere pentru monitorizarea tuturor spațiilor de joacă. Este un proiect care, în cele din urmă, ne va ajuta să economisim banii pe care am ajuns să-i cheltuim cu reparațiile și înlocuirea elementelor distruse”, a transmis Romanescu.
Reacții

 

Imediat după mesajul primarului, mai mulți cetățeni au semnalat că foarte mulți părinți fumează și aruncă mucurile de țigări în locurile de joacă.

Foto: