Târgu Jiu – Mesaj de suflet: Ne simțim binecuvântați. Vă mulțumim tuturor!

O mare de oameni a participat vineri, la Târgu Jiu, la manifestările dedicate Zilei Naționale a României și la aprinderea ”beculețelor” pentru sărbători.
Așa cum anunțase primarul Marcel Romanescu, iluminatul festiv a fost aprins de cei de la Centrul de Zi ”Christian”, alegere ce a produs emoții și bucurie în rândul beneficiarilor unității.

 

”Cu multă recunoștință”…

 

Astăzi, într-o zi atât de specială pentru România, beneficiarii Centrului de Zi <<Christian>> au avut privilegiul si onoarea de a susține un miniconcert și a deschide iluminatul festiv de 1 Decembrie, la Târgu Jiu.

Vrem să mulțumim domnului primar Marcel Romanescu pentru invitația de a participa la acest moment deosebit.
A fost o experiență extraordinară și emoționantă pentru toți cei implicați.
Ne simțim binecuvântați că am putut contribui și să fim parte din această sărbătoare atât de semnificativă pentru istoria si identitatea noastră națională.
Va mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat și pentru ca sunteți alături de noi în fiecare pas pe care îl facem în comunitatea noastră.
Cu multă recunoștință”, a transmis Daniel Andrei, coordonator al Centrului pentru Persoane cu Dizabilități ”Christian” din municipiu

A fost redeschis Parcul ”Tudor Vladimirescu”

 

În încheierea activităților, câțiva dintre elevii meritoși ai Colegiului Tudor ai Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, Irina Jianu, Mihail Boca și Cosmin Toma, și mai mulți profesori ai colegiului au tăiat panglica la parcul recent reabilitat.

 

 

IMAGINI DIN PIAȚA PREFECTURII:

 

 

 

Articolul precedentCiolacu anunță că va pleca fără nicio ezitare din fruntea PSD
Articolul următorGorj: Urs alergat cu mașina pe străzile din Polovragi