Târgu Jiu: Minor, cu mașina tatălui în gardul unei case

Un adolescent din Târgu Jiu este cercetat pena după ce, în noaptea de luni spre marți, a luat autoturismul tatălui să și a plecat la plimbare pe străzile orașului, escapadă finalizată în gardul unui imobil din municipiu.

 

În noaptea de 10/11 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza municipiului Târgu-Jiu, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier, iar din verificările efectuate a reieșit faptul că un tânăr de 17 ani, din municipiul Târgu Jiu, ar fi sustras din parcarea blocului de domiciliu, autoturismul aflat în proprietatea tatălui său.

Ulterior, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe raza municipiului Târgu Jiu, a pierdut controlul asupra autovehiculului și a intrat în coliziune cu gardul împrejmuitor al unui imobil.

Totodată, s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere.  Acesta  a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Gorj.

 

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, de către o persoană care nu posedă permis de conducere și  furt în scop de folosință.