Târgu Jiu: Municipalitate atrage aproape 3 milioane de euro, prin PNRR, pentru reabilitarea energetică a altor blocuri

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat, vineri, că autoritatea locală a reușit să mai obțină aproape 3 milioane de euro, prin PNRR, pentru reabilitarea energetică a altor trei blocuri de locuințe din oraș.
Trei blocuri din strada 1 Decembrie 1918 urmează a fi reabilitate cu fonduri asigurate prin PNRR. Am semnat, alături de administratorul asociației, domnul Constantin Semen, contractul de finanțare pentru imobilele cu numerele 67, 108 și 112, suma alocată apropiindu-se de 3 milioane de euro (aproape un milion de euro pentru fiecare clădire)
Domnul Semen este consilier local și prezidează ședințele Consiliului Local al Municipiului Târgu Jiu. Este foarte implicat în rezolvarea problemelor comunității și mereu alături de cetățenii pe care îi reprezintă.
În ceea ce privește lucrările ce urmează a fi efectuate, pe lângă anvelopare, unele reparații și izolarea acoperișului blocurilor menționate, se vor asigura sisteme alternative de producere a energiei electrice (panouri fotovoltaice), reabilitarea și modernizarea instalațiilor de iluminat pentru spațiile comune, sisteme inteligente de umbrire, dar și de reglare a instalațiilor electrice și se va monta tâmplărie performantă, cu rama din PVC”, a precizat edilul-șef.
Articolul precedentUn comandant din Jandarmeria Gorj s-a pensionat
Articolul următorGorj: Încătușat! A bătut un bărbat în fața polițiștilor