Târgu Jiu: Polițist local depistat băut în timpul serviciului

Un polițist local din Târgu Jiu a fost depistat băut, marți, în timp ce se afla în exercițiul funcțiunii. Potrivit surse, T.M. a intenționat să sancționeze un cetățean, pentru o abatere rutieră, dar cel din urmă a sunat la 112, semnalând că omul în uniformă emană halenă alcoolică.

În urma testării cu aparatul etilotest efectuată de lucrători ai Serviciului Rutier de la IPJ Gorj a rezultat o alcoolemie de 0,32 mg/l în aerul expirat.

Primarul Romanescu a fost informat despre eveniment și a transmis că astfel de situații sunt tratate cu severitate maximă.

Nu voi tolera, este o abatere disciplinară gravă. Comisia de disciplină va decide soarta celui în cauză și va merge pe cea mai aspră măsură”, a spus edilul-șef.

Și Poliția Locală a prezentat public cele petrecute:

Un polițist local din cadrul Serviciului Circulație Rutieră a fost depistat astăzi, în timpul serviciului, având o alcoolemie de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Poliția Locală Târgu Jiu nu tolerează astfel de abateri, astfel încât au fost întocmite toate documentele necesare sesizării Comisiei de disciplină, cu propunerea celei mai aspre măsuri, în acest sens”.