Târgu Jiu: Primăria cere operatorilor de utilități să grăbească intervențiile pentru a putea asfalta. Romanescu: Tot orașul va intra în reabilitare pe bulevardele ce aparțin domeniului public

Autoritățile locale din Târgu Jiu au avut discuții cu operatorii de utilități pentru a le cere să grăbească intervențiile programate pe principalele artere rutiere ale municipiului. Demersul vine pentru a putea fi pus în practică planul Primăriei Târgu Jiu de a reabilita bulevardele și străzile importante din oraș, operațiuni ce vizează trotuare, cămine, asfaltare.
Bulevardul ”Nicolae Titulescu” a fost finalizat și acum se muncește pe Bulevardul ”Republicii”. O altă veste bună e că Strada ”Tudor Vladimirescu” va fi finalizată în câteva zile. Primarul Marcel Romanescu a spune că se va interveni, în curând, și pe Strada 9 Mai.

Tot orașul va intra într-o reabilitare pe bulevardele ce aparțin domeniului public. Ne dorim să vedem exact care este programul deținătorilor de utilități, în primă fază. Le-am adus la cunoștință că urmează să intervenim pe bulevardele din oraș. După ce vor fi introduse utilitățile, acele bulevarde se vor moderniza. Vom face tot ce depinde de noi ca traficul să nu fie afectat în totalitate. Dacă vom închide anumite tronsoane, o vom face în perioada nopții”, a precizat, pentru media locală, Romanescu. 

Articolul precedentIordache, zgomot degeaba. Director: Îl invit să își facă treaba în Parlament, nu trafic de influență
Articolul următorMinistrul Finanțelor: Sunt 75 de miliarde de euro pe care nu nu-i permitem să-i avem suspendați