Târgu Jiu: Primăria face parcare pe terenul pe care trebuia ridicată Casa de Pensii

 

Municipalitatea târgujiană va realiza o parcare în zona Republicii – Spital Pasarelă, pe suprafața de teren pe care s-a început construcția unui nou sediu al Casei de Pensii (Palatul Muncii). Primarul Romanescu anunță că suprafața în cauză va fi preluată de la Consiliul Județean, existând deja acordul reprezentanților acestei instituții.

În perioada imediat următoare, preluăm de la Consiliul Județean o suprafață de teren, acolo unde trebuia realizată Casa de Pensii, lângă sediul Complexului Energetic Oltenia, unde vom realiza o parcare pentru cei care parchează în zona Republicii. Știți foarte bine că sunt foarte multe mașini parcate pe lângă trotuar. Vom amenaja o parcare exact pe terenul pe care îl deține azi Consiliul Județean. Deja ne-am înțeles cu cei de la Consiliul Județean pentru acel teren pe care altădată trebuia construită o Casa de Pensii. Terenul aparține Consiliul Județean, dar ni-l va preda cu titlu gratuit, pentru ca noi, municipalitatea, până în 2023, să putem amenaja o parcare care să preia o mare parte din mașinile care astăzi parchează pe Bulevardul Republicii”, a transmis edilul. 
Foto internet.