Târgu Jiu: Primarul invită firmele locale la licitația ce vizează zona de agrement din Narciselor

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, invită firmele locale să participe la licitația ce vizează realizarea zonei de agrement din cartierul Narciselor. Pentru acest obiectiv sunt puși la bătaie 3 milioane de euro, bani europeni care ar putea rămâne în Gorj în cazul în care o societate sau mai multe din județ vor duce la bun sfârșit proiectul.

Invit, ca de fiecare dată în astfel de situații, firmele din Gorj și mai ales cele din Târgu Jiu să depună oferte la licitația organizată pentru amenajarea zonei de agrement din Narciselor!
Preferăm societățile locale pentru că vorbim de aproape 3 milioane de euro, bani din fonduri europene, destinați exclusiv amenajării acestui uriaș parc ce se va întinde pe 12 hectare.
Ofertele se pot depune până pe 31 august, iar câștigătorul licitației va trebui să se ocupe de execuția lucrărilor de amenajare, dar și de dotările necesare.
Spațiile verzi sunt foarte mari, cu 10 hectare de gazon, 2500 de arbori din specii de valoare, totul dotat cu sistem de irigații care să acopere întreaga suprafață. Vor fi 10.000 metri pătrați de alei, un loc de joaca mare, de 650 de metri pătrați, amfiteatru in aer liber de 1300 de metri pătrați, un punct de informare și de închiriat biciclete, iar iluminatul va fi asigurat de un sistem modern cu 200 de stâlpi.
Este, așadar, o lucrare amplă, cu finanțarea deja asigurată și ne dorim mult ca societățile locale să beneficieze de astfel de contracte generoase ce pot contribui substanțial la dezvoltarea zonei”, a transmis edilul. 
Document: