Home Principale Gorj Târgu Jiu: Primarul și noul șef de la TRANSLOC, pe teren, la...

Târgu Jiu: Primarul și noul șef de la TRANSLOC, pe teren, la prima oră

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a fost, luni dimineața, alături de noul director TRANSLOC, Alin Ușurelu, la începerea activității acestuia în fruntea societății de transport în comun din municipiu.

 

Începem săptămâna la TRANSLOC, societatea de transport în comun de la Târgu Jiu, alături de noul director general al acesteia, Alin Constantin Ușurelu.
Domnul director își trasează obiectivele în această perioadă și va prelua din mers o bază materială în curs de modernizare. Vă reamintesc că Societatea TRANSLOC este beneficiara a trei proiecte mari, cu finanțare europeană în valoare totala de 45 de milioane de euro (12 milioane pentru achiziționarea a 20 de troleibuze, 24 de milioane pentru achiziționarea a încă 15 mijloace de transport electrice și modernizarea întregii infrastructuri de transport în comun și 9 milioane de euro pentru INFOTRAFIC – un proiect care va fluidiza traficul în oraș și va continua procesul de modernizare a transportului în municipiu)”, a transmis Romanescu.

IMAGINI: