Târgu Jiu: Ritm susținut al lucrărilor de la Colegiul ”Ecaterina”. 1,5 milioane de euro investiți în unitatea școlară

Colegiul Național Ecaterina Teodoroiu din Târgu Jiu este, în această perioadă, un adevărat șantier, constructorul lucrând de zor la reabilitarea spațiilor în care se desfășoară activități didactice și nu doar. Investiția este în valoare de 1,5 milioane de euro, bani obținuți de Primăria Târgui Jiu din PNRR.

 

Lucrările la Colegiul Național <<Ecaterina Teodoroiu>> înaintează destul de rapid, iar constructorul ne promite menținerea ritmului, ceea ce ar însemna finalizarea investiției înaintea termenului stabilit. Se montează deja ușile noi de la sălile de clasă și se finalizează instalația de încălzire.
Proiectul cu finanțare prin PNRR prevede izolarea termică a clădirii, înlocuirea tâmplăriei existente cu tâmplărie PVC cu geamuri tristrat și acoperire low-e, înlocuirea radiatoarelor și conductelor, reabilitarea și modernizarea sistemului de producere a agentului termic, dar și a instalațiilor electrice – iluminat și prize, boilere pentru apa caldă curentă și instalarea panourilor fotovoltaice pentru producerea de energie electrică.
De asemenea, sunt prevăzute două stații de încărcare electrice”, a transmis primarul Marcel Romanescu. 
Articolul precedentGorj: Bătrână de 78 de ani agresată de nepot. Vecinii au alertat polițiștii
Articolul următorBănescu a demisionat din funcția de purtător de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române