Târgu Jiu: Romanescu a vizitat mai multe grădinițe, chiar înaintea începutului de an școlar

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a vizitat câteva grădinițe din oraș, chiar înaintea deschiderii anului școlar, pentru a se constata în persoană care este starea de fapt.

Pregătiți de începerea noului an școlar. Grădinița nr. 13 este gata să-și deschidă porțile pentru cei mici, acum că au fost finalizate și ultimele intervenții destinate bunei funcționări a spațiului. Mulțumesc doamnei director Chivulescu Ana Letiția și tuturor cadrelor pentru implicare. Fără ajutorul pe care îl primim din partea angajaților acestor unități de învățământ, ar fi mai dificil pentru noi să intervenim acolo unde este necesar.
La fel stau lucrurile și la Grădinița nr 7, situata în zona de Nord a municipiului, acolo unde am alocat resursele necesare pentru reabilitare.
De asemenea, la Grădinița <<Lumea Copiilor>> din strada 22 Decembrie 1989 au fost finalizate lucrările de reamenajare a spațiilor de joacă, dar și la interior.
Am venit cu aceste precizări să îi asigur pe părinți că cei mici vor începe cursurile în condiții foarte bune, așa cum le-am promis.
Și în acest caz trebuie să mulțumim doamnei director Larisa Văduva, cadrelor didactice și personalului auxiliar care au fost alături de noi și au contribuit la buna desfășurare a lucrărilor.
Este foarte important ca anul școlar să înceapă în condiții bune la Târgu Jiu, mai ales după această lungă perioadă de pandemie care a afectat destul de mult învățământul. Pentru noi, educația rămâne prioritară”, a transmis edilul.
IMAGINI: