Târgu Jiu: Scad cazurile de infectări cu Covid 19. Municipiul, printre primele trei din țară la procesul de vaccinare

Datele prezentate public de autoritățile sanitare arată o incidență a infectărilor cu Covid 19 tot mai mică la Târgu Jiu, mai exact de 1,35 la mie. În context, primarul Romanescu a precizat că orașul este la un pas de scenariu verde, stare de fapt ce s-ar putea oficializa marți, în urma întrunirii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență.

Scenariul verde la Târgu Jiu este aproape. Incidența cazurilor a scăzut astăzi la 1,35. Marți se întrunește Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și, dacă situația se menține, intrăm în scenariul verde.
Este îmbucurător pentru că asta înseamnă din ce în ce mai puține cazuri de infectare. De altfel, din acest punct de vedere ne aflăm printre primele trei municipii din țară cu un număr foarte scăzut de cazuri. De asemenea, ne aflăm printre primele trei municipii și din punct de vedere al numărului de vaccinări. Este un semn că cetățenii din Târgu Jiu au înțeles cât de important este să revenim cât mai rapid la normal, să ne putem desfășura în liniște activitățile de zi cu zi și să ne dezvoltăm din punct de vedere economic.
Vine și sezonul cald, municipiul Târgu Jiu intră într-un amplu proces de modernizare, ocazie cu care încurajez firmele gorjene să participe la toate licitațiile pe care le organizăm. Avem perspectiva demarării unor afaceri mari, în producție, cu un număr tot mai mare de locuri de muncă. La Târgu Jiu, lucrurile încep să arate din ce în ce mai bine. Să fim, așadar, optimiști!’‘, a transmis edilul. 

Captură: