Târgu Jiu: Scandal pe motiv de gelozie între minori. Arme albe depistate de polițiștii locali

Un cuțit și o rozetă metalică tip box, arme albe găsite asupra unor minori, duminică, 10 octombrie, în centrul municipiului Târgu Jiu.

Polițiștii locali au intervenit pentru a stopa un conflict între două grupuri de adolescenți, iar în urma controlului corporal au fost depistate obiectele menționate, fapt care a impus conducerea respectivilor la sediul Poliției Municipale.

Duminică, 10 octombrie 2021, în jurul orei 16:30, polițiștii locali, aflați în patrulare pe Bulevardul <<Constantin Brâncuși>>, au aplanat un conflict stradal, în apropierea stației taxi, la care au participat șase minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani.
Conflictul s-ar fi produs pe fondul geloziei, trei adolescenți (doi băieți și o fată) fiind agresați de alți trei adolescenți.
În urma controlului corporal efectuat asupra acestora, polițiștii locali au constatat că două persoane din grupul de agresori aveau asupra lor o rozetă metalică de tip box, precum și un cuțit ținut în mâneca unei geci.
Date fiind împrejurările constatate la fața locului, toți cei șase minori au fost conduși la sediul Poliției Municipale Târgu Jiu, acolo unde au fost chemați și părinții lor, pentru continuarea cercetărilor și luarea măsurilor legale ce se impun”, au transmis reprezentanții entității municipalității.

IMAGINI: