Târgu Jiu: Scandal urmat de acuzații: Un polițist ar fi lovit un tânăr

Polițist din cadrul IPJ Gorj acuzat că ar fi lovit un tânăr din Târgu Jiu, chiar la cel din urmă acasă, în timpul unor cercetări. În fapt, totul a plecat de la un scandal care a avut loc în fața unui bar din municipiu, marți seara, acolo unde doi tineri, de 39 și respectiv 35 de ani, au avut un conflict fizic. Mai departe, un echipaj de poliție a mers la domiciliul celui de 35 de ani, pentru continuarea instrumentării dosarului, iar acolo, filmat fiind de soția bărbatului vizat, l-ar fi lovit pe acesta. În caz, Poliția Gorj a anunțat verificări.

La data de 10 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați de către un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Târgu Jiu, prin apel 112, cu privire la faptul că a avut o altercație cu un bărbat de 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu și a fost amenințat de către acesta cu acte de violență.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul subunității, iar din verificările efectuate a reieșit faptul că în fața unei societăți comerciale de pe raza municipiului Târgu Jiu, în urma unui conflict spontan, apelantul ar fi fost agresat fizic de către bărbatul de 35 de ani.

În timpul altercației aceștia ar fi distrus mai multe componente ale unui autoturism care se afla în apropiere.

Ulterior, agresorul a revenit la fața locului cu un dispozitiv cu electroșoc și l-a amenințat pe bărbat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și amenințare.

Întrucât după producerea evenimentului, bărbatul bănuit de săvârșirea faptelor a plecat de la fața locului, polițiștii s-au deplasat la locuința acestuia în vederea identificării și continuarea cercetărilor pentru luarea măsurilor legale.

În ceea ce privește imaginile apărute, cu privire la modul de acțiune al polițiștilor, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Gorj a dispus efectuarea de verificări.

Bărbatul a fost contactat telefonic pentru a se prezenta la sediul poliției pentru clarificarea aspectelor apărute în filmare, însă a refuzat.

În continuare se continuă verificările pentru lămurirea tuturor aspectelor”, a transmis IPJ Gorj.