Târgu Jiu: Se fură orice. O femeie a încercat să își însușească un cărucior pentru copii

O femeie din Târgu Jiu nu a ezitat să fure un cărucior pentru copii pe care l-a observat nesupravegheat în casa scării a unui bloc din zona 9 mai.

La data de 30 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, prin apelul 112, despre faptul că din scara unui bloc situat pe strada 9 Mai, din localitate, a fost sustras un cărucior pentru copii.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că în cursul zilei, persoane necunoscute au sustras un cărucior pentru copii, din proprietatea unei tinere de 26 de ani, din localitate, pe care îl lăsase neasigurat, la parterul scării blocului, fiindu-i cauzat un prejudiciu de aproximativ 700 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

În urma continuării cercetărilor, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale au identificat o femeie de 43 de ani, din Târgu Jiu, care a fost depistată pe strada 1 Decembrie, având asupra sa căruciorul pentru copii”, a transmis IPJ Gorj.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat și predat persoanei vătămate, iar în cursul urmăririi penale a intervenit împăcarea părților.

foto arhivă