Târgu Jiu: Se montează suprafețele sintetice pentru jocuri sportive

Primarul municiupiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat demararea acțiunii de montare a suprafețelor sintetice destinate jocurilor sportive în școlile din oraș. Investiția prevede amenajarea unor baze sportive moderne, la mai multe unități de învățământ. La sfârșitul lucrărilor, vor fi 16 terenuri cu suprafață sintetică pentru fotbal, baschet, volei și tenis.

”Au fost executate toate lucrările de pregătire a infrastructurii acestor terenuri, respectiv bituminizarea terenurilor și împrejurimilor. În această perioadă, fiind pregătite suprafețele, se vor monta toate cele 6 suprafețe de joc pentru cele 6 terenuri de baschet și volei, lucrări ce se vor executa până la sfârșitul săptămânii. Până la această oră, sunt montate deja 2 terenuri de baschet și volei la Școala Gimnazială <<Ecaterina Teodoroiu>> și Liceul de Muzică și Arte Plastice <<Constantin Brăiloiu>>”, a precizat edilul.

Astfel de suprafețe vor fi mai fi la Liceul cu Program Sportiv, Școala Gimnazială ”Pompiliul Marcea” și Liceul Teologic  ”Sfântul Nicodim”. Imediat ce condițiile meteo vor permite, se vor instala și terenurile de fotbal.

 

Articolul precedentGorj: Localitate fără curent electric de trei zile. Locuitorii nu au apă, școlile nu pot fi încălzite
Articolul următorBijuterii muzicale: Bal de Crăciun la Teatrul ”Elvira Godeanu”