Târgu Jiu: Și Casa Tineretului a fost predată Companiei Naționale de Investiții. Reabilitarea și modernizarea, proiect de peste 20 de milioane de lei

 

Casa Tineretului din Târgu Jiu a fost predată Companiei Naționale de Investiții, etapă ce vizează demararea lucrărilor de reabilitare și modernizare. Investiția a fost evaluată la peste 20 de milioane de lei.
Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean, anunță că proiectul tehnic trebuie realizat în maximum 4 luni, în acest sens o echipă de specialiști de la București ajungând deja la Târgu Jiu.

Avem un nou contract cu CNI. S-a intrat în linie dreaptă cu modernizarea. Echipa de arhitecți a fost la Târgu Jiu, o să vină săptămânal. După ce va fi finalizat proiectul, lucrarea o să intre în execuție. Execuția este de un an și opt luni”, a spus, pentru presa locală, Cosmin Popescu. 

Reamintim, și Casa de Cultură a Sindicatelor este predată Companiei Naționale de Investiții. Autoritatea locală așteaptă ca la București să fie organizată o nouă licitație pentru desemnarea contractului după ce prima, care deja încredințase lucrarea, a fost anulată.
Primarul Marcel Romanescu a precizat că a discutat cu premierul Marcel Ciolacu și despre modernizarea Casei de Cultură, și anume de finalizarea procedurilor care sunt la Ministerul Dezvoltării.
Joi, 21 septembrie, au fost aprobați noii indicatori tehnico-economici de către CNI.