Târgu Jiu: Taxi gratuit pentru cadrele medicale din linia 1

Chiar dacă nu prea mai are de lucru în ultimul timp, Valentin Țiclete, un tânăr taximetrist din Târgu Jiu, a decis să transporte gratuit la serviciu și de la serviciu acasă toate cadrele medicale din municipiu aflate în această perioadă în linia 1. Acesta a anunțat prin dispecerat gratuitățile și și-a provocat colegii să i se alăture.

În viață, fiecare dintre noi mai trebuie să facem și lucruri de genul acesta, trebuie să ne schimbăm dacă VREM O ȚARĂ CA AFARĂ. Nu contează cât câștigă un doctor, o asistentă, etc, trebuie să știi să ajuți! Dacă ești cadru medical din Târgu Jiu, și ești în Linia 1, sună la 0763.959.269. Trebuie să ai la tine legitimația sau ecusonul de serviciu”, a arătat tânărul.

Valentin a efectuat deja prima cursă gratuită și ne-a spus că persoanei în cauză nu îi venea să creadă că nu trebuie să achite, doar a fost rugată să-și anunțe colegii că pot beneficia de transport gratuit.

Sunt la dispoziția cadrelor medicale”, dă asigurări taximetristul, cel care, ca semn distinct, a aplicat un sticker pe mașină.