Târgu Jiu: Tinerii de excepție ai orașului au fost premiați de municipalitate

Primăria municipiului Târgu Jiu a premiat luni, cu câte 10.000 de lei, la în sala de spectacole a Teatrului Dramatic ”Elvira Godeanu”, tinerii care au obținut rezultate extraordinare la învățătură și sport și au făcut o frumoasă propagandă orașului.

Alături de tineri minunați ai municipiului Târgu Jiu: Denisa Tîlvescu, Adriana Surupăceanu, Alexandru Beșliu (sportivi cu rezultate extraordinare), Ioan Popescu, Mihai-Alexandru Bratu (medaliați cu aur la Olimpiadele Internaționale de Informatică și Lingvistică), Călescu Oana Gabriela, Dumitrescu Bogdan (C. N. Spiru Haret), Tuvene Alexia-Teodora, Dinuță Eduard-Ștefan (C. N. Tudor Vladimirescu) și Voicu Laura-Luisa (C. N. Ecaterina Teodoroiu), toți cinci elevi cu media 10 la Bacalaureat!
Majoritatea au venit alături de cei ce au contribuit, într-un fel sau altul, la rezultatele pe care le-au obținut: părinți, cadre didactice, antrenori, conducători ai cluburilor sportive sau unităților de învățământ.
Le-am strâns mâna tuturor cu emoție și cu mândrie. Sunt copiii noștri, îi cunoașteți, îi întâlniți pe stradă. Sunt cetățeni obișnuiți ai municipiului Târgu Jiu, dar care, prin multă muncă, determinare, eforturi și multe sacrificii au reușit să obțină niste rezultate cu adevărat remarcabile. Sunt convins că exemplul lor va fi urmat de tot mai mulți tineri. Noi ne dorim să încurajăm toți copiii din Târgu Jiu să pășească pe aceeași cale și ne obligăm să facem tot ce ne stă în putere pentru a-i ajuta și pentru a le oferi tot ceea ce le este necesar în acest sens.
Felicitări, tuturor!”,  a transmis primarul Marcel Romanescu.

 

Galerie foto: