Târgu Jiu: Un adolescent a fost răpit de pe stradă

Acuzații grave, un minor de 16 ani, din Târgu Jiu, a sesizat sâmbătă, 3 martie, polițiștii din localitate că ar fi fost victima unei răpiri ce s-ar fi petrecut pe strada Calea București din municipiu. Acesta a relatat oamenilor legii că, împotriva voinței sale, fost oprit și urcat într-un autoturism de către doi tineri, unul de 21 de ani, celălalt de 24 de ani, ambii din oraș.

Adolescentul a precizat că a fost transportat pe raza localității Runcu, unde ar fi fost supus la acte de violență, fiind lovit cu un obiect dur.

”Persoana vătămată a fost examinată de medicul legist, din cadrul Serviciului de Medicină Legală Gorj, acesta constatând că minorul necesită pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, lovire sau alte violențe, lipsire de libertate și violare de domiciliu”, a transmis IPJ Gorj.

Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, iar instanța a dispus măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile. Suspecți în dosar sunt Cristian Mihail Cîrstenoiu și Ioan Gabriel Cîndea.