Târgujian plecat din țară se întoarce acasă și se implică în politică

Raul Dumitru este un tânăr care, la fel ca atâția alții, a fost nevoit să plece din România pentru a-și face un trai decent pe alte meleaguri. Absolvent al unei facultăți de Sport, nu a reușit să-și găsească perspectivele unei vieți liniștite în Târgu Jiu, ba mai mult, a fost încurajat de indiferența autorităților să ia drumul Angliei.

Un evenimente fericit în familie – nașterea primului copil – l-a determinat, însă, să-și schimbe, brusc, planurile. Omul s-a hotărât să se întoarcă acasă și să încerce să schimbe lucrurile în țară, în așa fel încât copilul său să-și poată construi un viitor decent.

Tânărul, în vârstă de 26 de ani, povestește că a plecat din țară dezamăgit nu numai de lipsa oricăror perspective pentru cei ce ies de pe băncile școlilor, dar și de imposibilitatea de a demara o afacere. Raul Dumitru a stat o vreme în Marea Britanie, a câștigat o expriență și vrea schimbarea lucrurilor și la noi.

”Ce poate fi mai plăcut decât sentimentul pe care îl ai când ești tată? Și ce-ți poate afecta mai mult acel simțămâmt decât neagra perspectivă a unui viitor incert? Din punctul de vedere al unui părinte și soț, sătul de promisiunile celor ce ne conduc destinele, speriat de ceea ce rezervă viitorul pentru copiii noștri, am luat hotărârea să mă implic în mod direct, alături de o echipă ambițioasă, care are soluții pentru care ne confruntăm cu toții. Nu venim cu vechile clișee <<vom face>>, <<vom realiza>>, <<suntem cei mai buni>>. Vă cerem doar încrederea dumneavoastră. În România toată lumea <<va face>>, dar nu vezi nici măcar încercări timide de respectare a unor promisiuni repetate dintr-o campanie în alta. După atâția ani de promisiuni goale, într-o țară goală de tot ce are mai de preț, mereu la cheremul celor ce promit marea cu sarea, ne-a mai rămas doar un pic de speranță! Pe 26 mai aveți o ALTERNATIVĂ!”, aratat, pe pagina de facebook, Raul Dumitru, acolo unde a anunțat că a decis să se înscrie pe listele unei formațiuni politice nou apărute, PRODEMO.