Terifiant! Gorjean arestat pentru că s-a manifestat obscen în fața fiicei sale, minoră

Un gorjean de 40 de ani, prezentat de autorități cu inițialele I.A.- C., a fost arestat joi, 26 septembrie, sub motiv că s-a apropiat de fiica sa, deși instanța îi interzisese. Acesta se afla sub control judiciar după ce postase pe rețelele de socializare o fotografie în care se masturba în fața fetiței.

”La data de 26.08.2019 a fost înregistrată la DIICOT – Structura Centrală sesizarea din oficiu a organelor de cercetare penală din cadrul DCCO București  – SCCI, cu privire la faptul că pe o platformă de socializare un bărbat având un nume de utilizator a postat mai multe fotografii cu el nud ori în poziții sexuale explicite, iar una dintre fotografii apare și o fetiță minoră. (…) În urma verificărilor în cauză a fost identificat inculpatul I.A.-C., în vârstă de 40 de ani, căsătorit și având două fetițe minore, în vârstă de 13 și respectiv 8 ani. În urma percheziției domiciliare efectuate la data de 25.09.2019, în locuința inculpatului situată pe raza județului Gorj a fost identificat un telefon mobil în care deținea 223 materiale pornografice cu minori, pe care le-a procurat anterior de pe internet. (…) Din probele administrate în respectivul dosar a rezultat faptul că inculpatul a determinat-o prin acțiunile sale pe fiica sa minoră, în vârstă de 8 ani, să suporte imaginile vizuale și auditive ale tatălui său care s-a masturbat în prezența fiicei sale, fără a ține cont de pericolul real de traumă ce putea fi provocat unui minor de vârstă fragedă la vederea unui asemenea act explicit de natură sexuală”, se arată într-un comunicat DIICOT.

La domiciliul bărbatului a mai avut loc o percheziție, în luna august, într-un dosar al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, unde suspectul are calitatea de inculpat pentru săvârșirea infracțiunilor de utraj contra bunelor moravuri și corupere sexuală a minorilor. Instanța, la acel moment, a respins cererea de arestare preventivă în caz, dispunând măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, începând cu 23.08.2019. Pe perioada controlului judiciar, instanța a impus inculpatului obligația de a nu mai reveni la locuința familiei, să nu se mai apropie de membrii familiei, respectiv soție, cele două fiice și bunica minorelor, cu care locuiesc în același imobil,  să nu comunice cu acestea direct sau indirect pe nicio cale.  Cu toate interdicțiile, inculpatul, în momentul percheziției din 25.09.2019, a fost găsit la domiciliul familiei, împreună cu fiica sa de 8 ani.