Tibi Bălan: Nu am ce să îi fac, nu pot să îl condamn. Pandurii ”revine” la Târgu Jiu la sfârşit de noiembrie

Debut cu înfrângere pe noua arenă pentru formaţia Pandurii Târgu Jiu. Fotbaliştii de la ”U” Cluj s-au impus cu 1-0, gol marcat în minutul 17 de ”produsul” Pandurii’, Daniel Nicolae Pîrvulescu. Gazdele cam atât pot, de remarcat cele două ocazii mari ale tânărului atacant Radu Filip (’12 şi ’17), şi rămân îl clasamentul ligii a II a cu doar şapte puncte. Tibi Bălan, tehnicianul gorjenilor, şi el aflat la debut, s-a declarat mândru de jucătorii săi, despre care a spus că au făcut un meci bun.

Au făcut un meci bun, au avut multe ocazii, chiar trei-patru, poate şi un posibil penalty, pe sfârşit. Cu puţină calitate la finalizare, eu cred că scorul putea fi extrem de uşor invers. (…) Nu mă aşteptam să reacţioneze aşa bine. Cât am putut fizic, ne-am dus, am încercat, păcat că avem un atacant care este tânăr, are 17 ani, şi nu am ce să-i fac, nu pot să îl condamn. Eu încerc să implementez o metodologie de fotbal modern, cu mingea jos şi în seara asta chiar mi-a plăcut”, a declarat antrenorul echipei Pandurii. 

Următorul meci pe teren propriu pentru Pandurii este programat în data de 23 noiembrie, împotriva Concordiei Chiajna. Până atunci, gorjenii vor evolua în deplasare, cu C.S. Mioveni, Farul Constanţa şi Rapid Bucureşti.